BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

Over MINI Cooper

MINI, explore more corners.

Een wagen die snel, pittig en leuk is? Ontdek de verschillende modellen van MINI: MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Cabrio, MINI Clubman en MINI Countryman. Deze modellen staan symbool voor grip, snelheid en een uitstekende wegligging. Elke MINI heeft zijn eigen karakter en bijhorende waardevolle eigenschappen waardoor hij jouw ideale partner is voor onderweg. 

De stad is zijn thuisbasis maar de MINI verbreedt graag zijn horizon. Centraal staan nog steeds de traditionele waarden van intelligent ruimtegebruik, zijn unieke uitstraling en uitstekende rijervaring. 

De MINI 3-deurs staat garant voor een dynamische rijervaring en is daarom de ideale partner voor in de stad. Voor wie meer ruimte verkiest voor bagage en passagiers bestaat de MINI 5-deurs maar ook voor wie graag geniet van zomers rijplezier heeft MINI een interessant model in de aanbieding: de MINI cabrio. Het is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet, met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak.Het gestroomlijnd design, de dubbele kofferdeuren en het ruime interieur is wat de MINI Clubman kenmerkt. De MINI Countryman daarentegen is de ideale auto voor lange en comfortabele road trips.

Elk model heeft zijn unieke eigenschappen wat maakt dat iedereen zich wel in een model kan terugvinden. Het iconische design is wat elk model met zich meedraagt.

MINI Cooper tweedehands

Wil je graag in een nieuwe MINI Cooper rijden tegen een betaalbare prijs? Dan is een MIMI Cooper tweedehands een interessante optie voor jou. Kiezen voor een tweedehandswagen is om meerdere redenen interessant: 

- Ruim aanbod. Je geniet van een ruime keuze uit tweedehands MINI’s: diesel of benzine, manueel of automatisch en uitvoeringen in diverse kleuren. Zelfs een hybride MINI Cooper tweedehands behoort tot de mogelijkheden. 

- Interessante aanbiedingen. Je betaalt voor jouw MINI Cooper tweedehands een aanzienlijk lagere prijs. 

- Snelle levertijd. Je hoeft geen weken of maanden te wachten op je MINI Cooper tweedehands.

MINI Cooper tweedehands bij The Showroom

Ontdek een ruim aanbod aan MINI tweedehandswagens bij The Showroom. Wij bieden een ruim assortiment van premium tweedehandswagen gebundeld op één online platform. Krijg gratis advies bij de aankoop van jouw MINI Cooper tweedehands of boek online een testrit. 

Ontdek ons aanbod MINI Coopers tweedehands