BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

Over Land Rover

Land Rover, “Go beyond”.

Een Land Rover heeft net dat tikkeltje meer: meer uitstraling, meer durf en meer kwaliteit. Het is een wagen voor mensen die graag een stap verder gaan in het leven. Elke model voldoet aan andere verwachtingen. Naast avontuur geeft een Land Rover ook technologische innovatie en een luxueus comfort. Het prachtige en kwaliteitsvolle interieur zorgt voor een comfortabele rijervaring, in elke omgeving.

Land Rover wordt al jarenlang in verband gebracht met de vrije natuur, maar is ook geobsedeerd door de ervaring binnenin de wagens. Enkel de fijnste natuurlijke materialen zijn goed genoeg. Deze filosofie zie je terugkomen in elk model. Maak kennis met de verschillende Land Rover modellen: Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar, Discovery, Discovery Sport en Defender.

De Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar en Range Rover Evoque stralen elegantie uit vanwege hun unieke daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijden. De Discovery en Discovery Sport zijn veelzijdige en capabele SUV’s met een hoog comfort en gebruiksgemak. De Land Rover Defender wordt gekenmerkt door zijn robuustheid. Dit model geeft vertrouwen in alle omstandigheden, is enorm sterk maar beschikt ook over innovatieve infotainmentsystemen.Modellen zoals de Discovery Sport, Range Rover Evoque en Range Rover Sport zijn ook beschikbaar als Plug-In Hybrid (PHEV), of kortweg hybrides.

Land Rover stockwagens

Wil je graag in een nieuwe Land Rover rijden tegen een betaalbare prijs? Dan is een Land Rover stockwagen een interessante optie. Kiezen voor een stockwagen is om meerdere redenen interessant: 

  • Interessante aanbiedingen. Je betaalt voor jouw Land Rover stockwagen een aanzienlijk lagere prijs. 
  • Snelle levertijd. Je hoeft geen weken of maanden te wachten op jouw Land Rover stockwagen. 
  • Ruim aanbod. Je geniet van een ruime keuze uit Land Rover stockwagens: op diesel of benzine en uitvoeringen in diverse kleuren. 
  • Zelfde kwaliteit als een nieuwe Land Rover. In tegenstelling tot een tweedehandswagen zal jouw Land Rover stockwagen geen of weinig kilometers op de teller hebben staan. 

Land Rover Stockwagens bij The Showroom

Ontdek een ruim aanbod aan Land Rover stock- en tweedehandswagens bij The Showroom. Wij bieden een ruim assortiment van premium stockwagens gebundeld op één online platform. Krijg gratis advies bij de aankoop van jouw droomwagen of boek online een testrit. 

Ontdek hier alle Land Rover stock- en tweedehandswagens.