BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

Over Jaguar

Jaguar, ”The Art of Performance”.

Elke jaguar is uniek en speciaal. Jaguar wordt gebouwd voor mensen die hun eigen weg bepalen en zich niet laten sturen. Het comfortabele en de loyale interieur maakt dat de bestuurder en passagiers zich ontspannend kunnen verplaatsen.

Jaguar staat voor een indrukwekkende combinatie van elegantie, luxe en vermogen. Dit leidt tot een uitzonderlijke en dynamische rijervaring. Bovendien springt de krachtige houding van een Jaguar meteen in het oog.

Deze autofabrikant legt zich toe op het produceren van luxewagens en exclusieve sportwagens. De ongeëvenaarde mix van stijl en inhoud is de rode draad doorheen alle modellen. Daarnaast bevat elk model ook zijn eigen unieke kenmerken.

Ontdek de verschillende modellen: Jaguar E-pace, Jaguar F-pace, Jaguar I-pace, Jaguar XF, Jaguar XJ, Jaguar XE en Jaguar F-type.

Met de E-Pace biedt Jaguar een compacte SUV die de nadruk legt op efficiëntie en dynamisch rijgedrag. Naast de Jaguar E-Pace heb je ook de Jaguar F-pace, een SUV model met meer luxe. De I-Pace daarentegen is het antwoord op de vraag naar een volledige elektrische performante SUV. Daarnaast heeft Jaguar ook Luxe berline wagens zoals de Jaguar XF, Jaguar XJ en Jaguar XE in assortiment. De nieuwe Jaguar XE is de meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft. Jaguar F-types zijn rasechte sportwagens met een exceptionele rijervaring. De krachtige uitvoering maakt zijn uitstraling opvallend. Daarnaast staat ook functionaliteit voor dagelijks gebruik centraal.

Elk Jaguar-model geeft je dat ene speciale gevoel achter het stuur, zoals alleen een Jaguar dat kan. Ze benadrukken allemaal het superieure silhouet van de auto.

Jaguar XE

De Jaguar XE heeft een dynamische stijl en uitstraling. De beschikbare lakkleuren, de R-Dynamic exterieuruitvoering en opvallende velgen versterken de sportieve uitstraling van de Jaguar XE nog verder. 

Dankzij upgrades van de wielophanging en JaguarDrive Control biedt  de Jaguar XE opwindend rijplezier met moeiteloze efficiëntie. 

Voor nog meer veiligheid, beveiliging en connectiviteit is de Jaguar XE uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo ontvang je bijvoorbeeld live updates met verkeersinformatie en kan je remote de exacte positie van de auto te bepalen. Ook is het mogelijk om draadloos je apparaat op te laden en verbinding te maken met WiFi. 

Jaguar XE tweedehands

Wil je graag in een nieuwe Jaguar XE rijden tegen een betaalbare prijs? Dan is een Jaguar XE tweedehands een interessante optie voor jou. Kiezen voor een tweedehandswagen is om meerdere redenen interessant: 

  • Ruim aanbod. Je geniet van een ruime keuze uit tweedehands Jaguar XE’s: diesel of benzine en uitvoeringen in diverse kleuren. 
  • Interessante aanbiedingen. Je betaalt voor jouw Jaguar XE tweedehands een aanzienlijk lagere prijs. 
  • Snelle levertijd. Je hoeft geen weken of maanden te wachten op je Jaguar XE tweedehands.

Jaguar XE tweedehands bij The Showroom

Ontdek een ruim aanbod aan Jaguar stock- en tweedehandswagens bij The Showroom. Wij bieden een ruim assortiment van premium stockwagens gebundeld op één online platform. Krijg gratis advies bij de aankoop van jouw droomwagen of boek online een testrit. 

Vind de juiste Jaguar XE tweedehands waarnaar je op zoek bent!