BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

BMW stockwagens

Over BMW

BMW, The Ultimate Driving Machine.

Bayerische Motor Werke AG, beter bekend als BMW, is een Duits multinationaal bedrijf. BMW is een innovatief automerk binnen de sector. Het is enerzijds simpelweg een statussymbool en anderzijds een filosofie van rijplezier en sportiviteit. BMW staat voor het produceren van grootse wagens, maar zeker ook de manier waarop. Vooruitstrevende innovaties zorgen voor comfort en veiligheid op een uitstekend niveau. De innovatieve technologieën zorgen er op hun beurt voor dat je je altijd veilig en comfortabel kan verplaatsen.

Dit premium automerk biedt modellen die passen bij de wensen van elke bestuurder: van een kleine gezinswagen of een cabrio, tot een model waar de nadruk ligt op ruimte. De modellen zijn verschillend maar hebben één ding gemeen: hun sportieve uitstraling. Enkele van de populairste modellen van BMW zijn: de BMW 1 Serie, BMW 3 Serie, BMW 5 Serie en BMW X5.

BMW Stockwagens 

Wil je graag in een nieuwe BMW rijden tegen een betaalbare prijs? Dan is een BMW stockwagen een interessante optie. Kiezen voor een stockwagen is om meerdere redenen interessant: 

- Interessante aanbiedingen. Je betaalt voor jouw BMW stockwagen een aanzienlijk lagere prijs. 

- Snelle levertijd. Je hoeft geen weken of maanden te wachten op je BMW stockwagen. 

- Ruim aanbod. Je geniet van een ruime keuze uit BMW stockwagens: diesel of benzine, manueel of automatisch en uitvoeringen in diverse kleuren. Zelfs hybride en elektrische BMW stockwagens behoren tot de mogelijkheden. 

- Zelfde kwaliteit als een nieuwe wagen. In tegenstelling tot een tweedehandswagen zal jouw BMW stockwagen 0 km op de teller hebben staan. 

BMW stockwagens bij The Showroom

Ontdek een ruim aanbod aan BMW stock- en tweedehandswagens bij The Showroom. Wij bieden een ruim assortiment van premium stockwagens gebundeld op één online platform. Krijg gratis advies bij de aankoop van jouw droomwagen of boek online een testrit. 

Ontdek onze BMW stockwagens