BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

WELKE AUTOLICHTEN GEBRUIK JE WANNEER?

Elke auto is uitgerust met verschillende types lichten. Toch worden deze lichten vaak verkeerd gebruikt. Welke soorten autolichten zijn er? En hoe weet ik wanneer ik welke lichten moet gebruiken?

ER BRANDT EEN WAARSCHUWINGSLAMPJE IN JE DASHBOARD? ONTDEK WAT JE MOET DOEN!

Op ons dashboard vinden we allerlei waarschuwingslampjes. Veel mensen vragen zich pas af wat de lampjes betekenen als ze gaan branden. Maar dit is niet de juiste aanpak. Weet jij wat de waarschuwingslampjes betekenen?

ONDERHOUD JE AUTO VOOR LANGDURIG RIJPLEZIER! 

Als je zo lang mogelijk van je wagen gebruik wilt maken, zorg je er best voor dat deze goed onderhouden blijft. Het is vanzelfsprekend dat bepaalde onderdelen van je auto verslijten. Het is dan ook van cruciaal belang om bepaalde zaken regelmatig te controleren om veiligheid op de baan te garanderen.

HET BELANG VAN DE BANDENSPANNING EN HOE JE DEZE MOET CONTROLEREN. 

De juiste bandenspanning is van groot belang om veilig en comfortabel in je auto te rijden. De bandenspanning zorgt voor een maximale prestatie van een autoband. Een te hoge of te lage bandenspanning heeft grote gevolgen voor de prestaties van je autobanden en kan ook de verkeersveiligheid beïnvloeden.

BMW 1-REEKS/SERIE. WAAROM ZO POPULAIR? 

De BMW 1-reeks blijft een populaire serie. Maar welke kenmerken zorgen ervoor dat deze reeks zo geliefd is? 

5 TIPS OM JE AUTO SPRINGPROOF TE MAKEN 

De lente is weer bijna daar en dat betekent lenteschoonmaak! Niet alleen je huis en je tuin verdienen een lenteschoonmaak, ook je auto verdient een goede poetsbeurt! Wij geven je 5 tips om je auto helemaal klaar te maken voor de lente!

"EEN RIJBEWIJS? IK KAN NOG WEL EVEN ZONDER" JONGEREN WACHTEN ER STEEDS LANGER MEE

Jongeren wachten steeds langer met het behalen van hun rijbewijs. De gemiddelde leeftijd waarop jongeren hun rijbewijs halen is de laatste tijd gestegen.

6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN STOCKWAGEN

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Overweeg dan zeker deze optie. Ze zijn even nieuw als fabriekswagens, maar bieden heel wat extra voordelen.

WAT IS EEN 4X4 WAGEN EN WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Je hebt beslist om een auto te kopen, maar heb je al eens nagedacht over de aandrijving van de wielen? Ontdek ons handig overzicht.

ONTDEK DE TOP 10 ELEKTRISCHE WAGENS VAN 2020!

Waarom zijn elektrische wagens de toekomst? De nieuwste en beste elektrische auto’s zijn tegenwoordig in elke klasse uitgerust uitgerust met een accu die het zeker een paar 100 kilometer volhoudt. Het is een betere oplossing voor het klimaat om met elektrische wagens te rijden omdat er een lagere uitstoot optreedt.

MAAK JE AUTO WINTERKLAAR AAN DE HAND VAN DEZE TIPS.

Door de handige tips kan jij vanaf nu je auto beschermen tegen de winter en al zijn nadelen. In de blog staan er allerlei tips dat je best kan doen om de winter doorkomen. Bovendien zijn er ook tips die je beter niet kan doen om je auto te beschermen

WAT ZEGT DE KLEUR VAN AUTO OVER MIJN PERSOONLIJKHEID?

Ben jij benieuwd naar welke kleur auto het beste bij jouw persoonlijkheid past? Of naar wat de kleur van je huidige wagen over jouw persoonlijkheid zegt? Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken.

ALLES OMTRENT DE LAGE-EMISSIEZONE

Alle informatie over de lage-emissiezone gebundeld. Kom te weten waar er een lage-emissiezone geld.