BY JORSSEN AND METROPOOL LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.*

Wat zegt de kleur van auto over mijn persoonlijkheid?

Ben jij benieuwd naar welke kleur auto het beste bij jouw persoonlijkheid past? Of naar wat de kleur van je huidige wagen over jouw persoonlijkheid zegt? Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken.

 

Zwart

Wanneer je voor een zwarte auto gaat, ben jij stiekem een luxepaardje. Zwart staat enerzijds voor een bepaalde klasse maar anderzijds ook voor kracht. Je bent als man of vrouw een krachtige en zakelijke bestuurder. Je hebt een klassevolle uitstraling die gekenmerkt wordt door een goede portie zelfzekerheid. 

Wit 

Een witte auto staat voor een moderne en frisse levensvisie. Je bent een echte wereldkenner. Wit staat bovendien voor puurheid en eerlijkheid. Hierdoor word je beschouwd als een eerlijk persoon die de kleine dingen in het leven apprecieert.

Grijs 

Grijs staat gelijk met levenservaring. Je bent een ervaren persoon die van bepaalde gewoontes houdt. Je dagdagelijkse structuur is belangrijk voor je.  Zilver daarentegen behoort helemaal tot een andere categorie: de innovatieve persoonlijkheid. Dankzij een gezonde portie zelfvertrouwen ben jij een adaptief persoon die zich in elke situatie kan aanpassen.

 

Blauw

Blauwe auto’s hebben vaak een eigenaar die het eerder glas halfvol zien dan halfleeg. Je gaat goedgezind door het leven en maakt graag wat tijd vrij voor een luchtig babbeltje. De bestuurder van een blauwe auto zal eerder een kalmere rijstijl aannemen waarbij professionaliteit centraal staat. Een rechte houding daarbij is uiterst belangrijk.

 

Rood

De échte power kleur rood vertelt dat jij een vurige persoonlijkheid hebt. Rood is niet voor niets de kleur van passie en romantiek, wat perfect aansluit bij jou als persoon. Daarnaast ben je helemaal zot van actie en snelheid. Jij bent een opvallend persoon, die als sympathiek en populair beschouwd wordt. Bovendien staat rood voor energie en een duidelijk assertief rijgedrag.

Bruin

Bruine auto’s zijn ideaal voor avontuurlijke bestuurders. Bruin wordt geassocieerd met land en natuur, ook ben jij een echte natuurliefhebber. Als bestuurder heb je eerder een rustige rijstijl maar tegelijkertijd ben je enorm volwassen en zeker van je stuk.